Apple TV Remote app werkt nu ook op iPad

  Apple heeft haar Apple TV Remote app verder uitgebreid met iPad ondersteuning. Hierdoor kun je niet alleen jouw TV besturen met Siri, maar ook hoofdstukken selecteren en de ondertiteling bedienen met iPad.

  Apple

  Naast Siri kun je ook ouderwets jouw Apple TV bedienen met de iPad net als met een normale afstandsbediening. Met update 1.1 kun je alleen niet direct jouw TV bedienen via het thuisscherm maar met de Apple TV app. Zo kun je je via de app stemcommando’s geven via Siri of zelf media selecteren en afspelen.

  Aankondiging Apple TV Remote software voor de iPad

  Het heeft bijna twee jaar geduurd voordat Apple haar TV Remote app mogelijkheden mogelijk maakt op de iPad. De senior vice president Eddy Cue heeft oorspronkelijk de software in 2015 aangekondigd, waarbij hij ook aangaf dat de software in begin 2016 uit zo komen.

  Daarentegen is de Apple TV Remote app voor de iPhone afgelopen jaar in augustus uitgekomen. Deze app versie is een uitgebreidere variant van de fysieke afstandbediening die je bij de Apple TV krijgt. Het enige nadeel van de software is dat je niet direct Apple TV kunt streamen naar de iPhone of iPad.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.