Apple TV Dolby Atmos samenwerking aangekondigd

  Er is een Apple TV Dolby Atmos samenwerking aangekondigd. Dit is niet de enige aankondiging van Apple tijdens het WWDC.

  Apple heeft vanavond tijdens de Worldwide Developer Conference (WWDC) aangekondigd dat er er Apple TV samenwerking komt met Dolby Atmos voor Apple TV 4K. Dit brengt de kwaliteit van Dolby Atmos naar Apple TV 4K om ervoor te zorgen dat geluid nu overal om je heen te horen is.

  Dolby Atmos zal gratis toegevoegd worden aan de mogelijke films die je in je filmbibliotheek hebt staan. Het nieuwe surroundformat moet de geluidservaring van het filmkijken nog beter maken dan het al was. Naast dat de 4k-resolutie en HDR-ondersteuning moeten zorgen voor de beste beelden, moet Dolby Atmos zorgen voor het beste geluid.

  Apple TV Dolby Atmos samenwerking niet het enige

  Apple TV zal ook in het controlecentrum toegevoegd worden op je iPhone. Hierdoor kunnen iPhone-gebruikers nog sneller en makkelijker gebruikmaken van Apple TV. De afstandsbediening is wanneer de iOS 12 update uitkomt te vinden in het bedieningspaneel.

  Apple TV gaat daarnaast nog andere ondersteuning krijgen. Dit zal gebeuren in de vorm van externe ondersteuning. Je hoeft na de nieuwe update niet meer alleen de Apple afstandsbediening te gebruiken, want externe afstandsbedieningen dankzij de nieuwe software ook gaan gebruiken om rond te neuzen op de Apple TV.

  Apple TV Dolby Atmos

  Nog meer Apple nieuws tijdens WWDC

  De WWDC vindt dit jaar plaats in San Jose, Californië. Het evenement vindt plaats van maandag 4 juni tot en met donderdag 8 juni. De Worldwide Developers Conference (WWDC) is een ontwikkelaarsconferentie die jaarlijks door Apple gehouden wordt. Tijdens de WWDC worden nieuwe software, hardware en andere producten voorgesteld en uitgetest.

  Tijdens de WWDC 2018 werden er nog verschillende andere dingen aangekondigd. Zo werd iOS 12 aangekondigd en deze nieuwe update brengt een scala aan nieuwe functionaliteiten. Daarnaast is er ook een Apple LEGO game aangekondigd met AR-functionaliteiten en komt er een WatchOS 5 update. Ook is de nieuwe MacOS aangekondigd in de vorm van MacOS Mojave.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.