Apple Stores verkopen geen Bose meer

  Hoofdtelefoons en andere producten van Bose zijn niet langer te koop in de Apple Online Store. De producten zijn kortgeleden verwijderd uit de winkel.

  Bose en Beats Electronics hadden een rechtszaak lopen over noise cancelling headphones, ofwel koptelefoons die omgevingsgeluid wegfilteren. Inmiddels is die rechtszaak afgerond. De partijen hebben een overeenkomst gesloten. De details hiervan zijn niet bekend.

  Toch lijken Apple, de nieuwe eigenaar van Beats, en Bose de ruzie niet geheel te hebben bijgelegd. Kort geleden verdwenen alle Bose producten uit de Apple Online Store, zo meldt 9to5mac.

  Bose hoofdtelefoons ook in Nederland weg

  In de Nederlandse webwinkel van Apple zijn de hoofdtelefoons inderdaad niet meer te vinden, terwijl ze via een zoekopdracht in Google op het moment van schrijven nog wel opduiken. Andere merken, waaronder Bang & Olufsen en Turtle Beach, worden nog wel verkocht.

  In verschillende Amerikaanse Apple Stores zijn de producten van Bose ook verwijderd. Het is niet duidelijk of dit ook het geval is in Nederland.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.