Apple Store komt definitief naar Den Haag

    Er waren al geruchten, maar door de verschijning van een Apple logo op de schutting rond een winkel lijkt het definitief: Er komt een Apple winkel naar Den Haag. De winkel komt in de Passage, een overdekt winkelcentrum in het hart van de stad.

    De Apple Store in Den Haag wordt de derde Apple Store in Nederland, de eerste ging open op het Leidse Plein in Amsterdam twee jaar geleden. Naar het schijnt zal de Haagse winkel ook een 360° Genius Bar krijgen. Overigens is Apple niet zo populair bij bezoekers van de Passage, want van Apple mag er geen kerstboom meer in de Passage komen. Dit zou de toegang tot de Apple Store belemmeren.

    Apple Store Den Haag opent 14 augustus?

    Op de website van de Haagse gemeente verscheen op 5 juli een vergunning voor een evenement op 14 augustus met als algemene informatie 'Opening Applestore op 14 augustus 2014'. Het gaat verder volgens de vergunning om een klein evenement. Dit wijst er op dat de Apple Store 14 Augustus in Den Haag zal openen, echter, er is nog geen officiële datum door Apple zelf gegeven.

    © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.