Apple Pay bij Slow Fast Slow met alleen vingerafdruk te gebruiken

  De app Slow Fast Slow heeft als eerste app de mogelijkheid om met Apple Pay te betalen, zonder dat je daarbij in een winkel hoeft te zijn. Normaliter is een paypal-account of credit card gebruikelijk.

  De Slow Fast Slow app biedt een touchscreen pen en een Glif statief te koop aan, die je dus met Apple Pay kunt betalen. Je kon hiervoor alleen met iTunes-tegoed betalen, of met PayPal of credit card.

  Apple Pay was te gebruiken doormiddel van een NFC (Near Field Communication) chip, die je fysiek bij een betaaltoestel moest houden.

  Apple heeft de Slow Fast Slow app al goedgekeurd, waarmee de app een primeur heeft op het gebied van mobiel betalen, meldt iCulture. Door middel van de vingerafdruk-scan kun je een fysiek product bestellen.

  Slow Fast Slow is bedoeld om video's op te nemen en te vertragen of te versnellen, en werd in november gratis.

  Apple Pay in Nederland

  In Nederland is Apple Pay nog niet in de praktijk bruikbaar. Het is wachten totdat Nederlandse banken Apple Pay als officiële betaalmethode ondersteunen.

  Apple Pay zou in de eerste helft van 2015 naar Nederland komen. In Engeland wordt met banken onderhandeld om de implementatie rond te krijgen. De ING bank heeft wel al toegezegd de mobiele betalingsmethode te gaan ondersteunen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.