Apple onthult AirPods Pro met noisecancelling

  Apple heeft vanavond de nieuwe AirPods aangekondigd. Deze nieuwe draadloze oordoppen van Apple zijn iets kleiner dan de originele AirPods, maar bevatten wel noise cancelling. De AirPods Pro zijn vanaf 30 oktober verkrijgbaar.

  The Verge

  De AirPods Pro zijn iets kleiner en hebben ook een in-ear ontwerp. Dit verschilt ten opzichte van de normale AirPods, die maar één formaat hebben. Bij de AirPods Pro worden drie pasvormen aangeleverd: klein, medium en groot. Zo zouden de draadloze oordoppen in elk oor moeten passen.

  Verder zitten er ook microfoontjes in de oordoppen, die actief het geluid onderdrukken en zo noise cancelling worden. Met de ruisonderdrukking wordt het omgevingsgeluid gefilterd en hoor je de geluiden vanuit de oordoppen nog helderder. Daarnaast bevatten de AirPods Pro ook een nieuwe technologie genaamd Adaptive EQ. Deze technologie past de muziek aan naar de vorm van jouw oor, wat volgens Apple zorgt voor een meer gebalanceerd geluid.

  De noise cancelling functie is met een druk op het steeltje van de AirPod Pro uit te schakelen, zodat je met mensen in jouw omgeving kunt praten.

  AirPods Pro komen op 30 oktober uit voor 279 euro

  Naast de AirPods Pro levert Apple ook een nieuw doosje af voor de draadloze oordoppen, die iets kleiner is dan diens voorganger. Net zoals de originele AirPods kan jij met de oordoppen zo'n vijf uur aan muziek luisteren, voordat de oortjes leeg zijn. Ook de draadloze oplaadcase zit er wederom bij.

  De AirPods Pro verschijnen op 30 oktober en kosten 279 euro.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.