Apple iPhone Event aangekondigd voor 10 september

  Apple heeft op haar website een speciaal evenement aangekondigd. Hoewel er niet expliciet vermeld staat waar het voor is, gaat het vrijwel zeker om een Apple iPhone Event, die meestal in september worden georganiseerd. Het evenement zal plaatsvinden op 10 september om 19.00 uur Nederlandse tijd.

  Apple laat nog weinig los over wat er precies onthuld zal worden tijdens het evenement, maar volgens geruchten zullen er drie iPhones uit de doeken worden gedaan. Deze zullen dienen als opvolger van de XS, XS Max en XR. Eén van de nieuwe iPhones zou ‘iPhone Pro’ heten.

  Draait het Apple iPhone Event alleen om telefoons?

  De evenementen waarop Apple iPhones aankondigt beperken zich meestal niet tot alleen telefoons. Vorig jaar, bijvoorbeeld, kondigde het bedrijf ook de vierde generatie Apple Watch aan. De smartwatches komen in de afgelopen jaren vaker aan bod tijdens iPhone evenementen, dus ook dit jaar zal een aankondiging van een Series 5 variant geen grote verrassing zijn.

  Zoals gezegd staat het evenement gepland voor dinsdag 10 september. Houd op die avond dus het nieuws in de gaten als je op de hoogte wil zijn over de nieuwe iPhones en andere Apple producten.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.