Apple iPhone 7 jack wordt verwijderd

  Eerdere geruchten over een Apple iPhone 7 jack die wordt verwijderd lijken nu door nieuwe gelekte informatie bevestigd te zijn. De Apple iPhone 7 jack waar je normaal gesproken je oortjes of headset voor muziek in zou pluggen, wordt verwijderd om de telefoon nog dunner te maken.

  Het toestel wordt door de Apple iPhone 7 jack verwijderen inderdaad dunner. Maar veel gebruikers van een iPhone klagen over het feit dat Apple dit mogelijk gaat doen. Het toestel krijgt wel net als voorgaande toestellen een lightingpoort om je telefoon mee op te laden. Apple zal ondanks het gebrek van een Apple iPhone 7 jack waarschijnlijk wel een adapter met het toestel mee leveren.

  Met de adapter is het mogelijk om via de lightningpoort je muziek aansluiting om te vormen. Maar dit betekent dat het niet mogelijk is om terwijl je naar muziek aan het luisteren bent, tegelijkertijd je telefoon op kunt laden. Eerdere geruchten zeiden dat het toestel met een headset zou komen die de lightningpoort gebruikt om je muziek te luisteren, maar daar lijkt nu het tegendeel voor bewezen te zijn. De kans is echter aanzienlijk dat de headset via bluetooth zal werken.

  Apple iPhone 7 jack verwijderd, waarom?

  Apple gaat de iPhone 7 jack hoogstwaarschijnlijk verwijderen om ervoor te zorgen dat het toestel nog dunner gemaakt kan worden. De jackpoort waar je normaal gesproken je oortjes of hoofdtelefoon op aansluit neemt de meeste milimeters in beslag. De speakers, microfoon en batterij zijn door Apple zelf gemaakt en daardoor ook een stuk dunner.

  De inmiddels welbekende lightningpoort van Apple zorgt ervoor dat het bedrijf haar toestellen nog dunner kon maken. Nu het verwijderen van de Apple iPhone 7 jack een feit lijkt te zijn, zou de nieuwe iPhone 7 best wel eens het dunste toestel van het bedrijf tot dusver kunnen worden. Hoewel deze geruchten eerder ook al ten tijde van de iPhone 6s release gingen, lijkt het door de nieuwe gelekte informatie van de iPhone 7 toch wel zeer aannemelijk.

  Eerder werd door nieuwe gelekte informatie ook al duidelijk dat de iPhone 7 waarschijnlijk geen fysieke thuisknop meer heeft, dit is ook een indicatie dat het bedrijf hardware verwijdert om het toestel dunner te maken.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.