iPhone 11 release bekendgemaakt tijdens eigen event

  Tijdens het Apple Event is de nieuwe iPhone 11 release bekendgemaakt. Deze nieuwe iPhone zal in een aantal verschillende kleuren beschikbaar zijn. Ook zal er een iPhone 11 Pro uitkomen. Lees hier alles wat je moet weten over de iPhone 11 release die vandaag uitgebracht is.

  De iPhone 11 heeft twee camera’s op de achterkant met een 12 megapixel wide-lens, voor extra brede foto’s. Deze telefoon zal in de kleuren paars, geel, groen, wit, zwart en rood beschikbaar zijn. Van de opbrengst van de rode iPhone 11 gaat altijd een klein gedeelte naar het aids-fonds.

  De nieuwe iPhone 11 zal bij release een aantal andere portret-belichtingen krijgen en er zal ook een nachtmodus beschikbaar zijn. Zo kun je zelfs op de meest donkere plekken foto’s en video’s maken. Ook zal de nieuwe iPhone 11 betere stabilisatie hebben dan zijn voorgangers. Zelfs de selfiecamera zal 4K-resolutie ondersteunen en ook nog eens een slow-motion optie.

  Waar de eerdere iPhone een A12 chip hadden, zal de iPhone 11 een A13 Bionic chip krijgen, wat waarschijnlijk voor extra goede prestaties zal zorgen. Dit kwam gepaard met beelden van gameplay, wat de gladheid van de display laat zien in combinatie met de snelste chip in een iPhone tot nu toe. Door deze nieuwe chip zal de iPhone 11 een uur langere batterijduur hebben ten opzichte van de iPhone XR.

  iPhone 11 Pro

  Wat komt gepaard met de iPhone 11 release?

  De iPhone 11 zal maar een extreem lichte prijs van 699 dollar krijgen, wat ongeveer 750 euro zal worden. Dit is extreem weinig voor een smartphone met zoveel goede features. Naast de iPhone 11 heeft Apple nog een lekker toetje voor ons. Tijdens het Apple Event hebben zij namelijk ook de iPhone 11 Pro aangekondigd. Deze versie van de iPhone zal 3 camera’s op de achterkant krijgen.

  Deze smartphone zal onder andere een donkergroene versie krijgen, naast de normale kleuren als spacegrijs, zilver en goud. De twee versies van de iPhone 11 Pro zullen een 5.8 inch en een 6.5 inch scherm krijgen. Ook zijn de camera's van de iPhone 11 Pro sterk verbeterd. Ook op deze smartphone zit een wide-lens voor extreem grote foto's. De resolutie van de camera is ook sterk verbeterd.

  De iPhone 11 Pro begint bij een prijs van 999 euro en de iPhone 11 Pro Max zal vanaf 1199 euro beginnen. De pre-orders voor de nieuwe iPhones zullen vanaf vrijdag open zijn. Deze zullen dan op 20 september worden verscheept.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.