Apple iOS Outlook Calender-apps zorgt voor overzicht

  Microsoft Outlook neemt een prominente plaats in op de smartphones van Apple. De Apple iOS Outlook Calender-apps zullen er dan ook voor zorgen dat je straks geen andere kalender applicaties meer nodig hebt.

  Microsoft brengt de Calender-apps integratie naar de Apple versie van Outlook. Diensten die hierbij aangesloten zijn, zijn onder andere Wunderlist, Facebook en Evernote. Hierdoor worden alle taken, notities en gebeurtenissen in een kalender geplaatst in de Outlook-app. Microsoft probeert hiermee het leven van de smartphone gebruiker te vergemakkelijken.

  Apple iOS Outlook Calender-apps

  Deze verbeterde toegankelijkheid zal je binnenkort kunnen bereiken door naar de Agenda-tab van Outlook te gaan. Als je op een geïntegreerde taak klikt, dan zal je de mogelijkheid krijgen om gelijk naar bijbehorende applicatie over te schakelen. Je kan alle taken en afspraken ook nog een eigen kleur of zichtbaarheids-optie meegeven, waardoor je zelf een overzicht kan maken van je belangrijkste activiteiten.

  De Apple iOS Outlook Calender-apps update zal naar alle waarschijnlijkheid vandaag doorgevoerd worden. Tot die tijd kan je kijken naar de beste aankondigingen van het afgelopen Apple evenement.

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.