Apple gratis app van de week - Guardian of the Galaxy

  De gratis app van de week op iOS is niets minder dan Guardians of the Galaxy. Het spel is de gehele week gratis binnen te halen via de App Store. Je speelt met een superheld en vecht - met de swipe-functie - tegen allerlei schurken.

  Guardians of the Galaxy: The Universal Weapon steekt voor het grootste deel hetzelfde in elkaar als Battleheart. Je kunt verschillende personages selecteren met een druk op het scherm en tekent een lijn naar de vijand die je om wilt leggen. Het spel bevat geen in-app aankopen, iets wat niet vaak voorkomt bij een gratis app van de week.

  Gratis app van de week - Guardians of the Galaxy

  Guardians of the Galaxy kwam in augustus naar de Nederlandse bioscopen en draait om een team van superhelden. Hieronder nog een kleine samenvatting uit onze recensie.

  "In Guardians of the Galaxy volgen we Peter Quill, die vlak na de dood van zijn moeder wordt ontvoerd door aliens. 26 jaar later noemt Peter zichzelf ‘Starlord’ en reist hij met zijn eigen ruimteschip door het heelal om waardevolle spullen te stelen en door te verkopen. Zonder het zelf te weten komt hij hierdoor in aanraking met een eigenaardig artifact waarvan hij niet de enige is die het wil hebben.

  "Ronan, een kwaadaardige alien van de planeet Kree, wil het artifact tevens graag hebben. Hij heeft een deal gesloten met Thanos om hem het artifact te brengen. Thanos is een slechterik die tijdens deze film op de achtergrond blijft, maar in latere Marvel films zeker nog aan bod zal komen. We zien hem tijdens Guardians of the Galaxy een paar keer middenin de ruimte op een troon zitten die deels in het duister is gehuld, maar daar blijft het ook bij."

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.