Apple Event maart 2019 bevestigd voor de 25ste - Nieuwe diensten en producten

  Apple heeft bevestigd dat op 25 maart 2019 een Apple Event zal plaatsvinden. De verwachting is dat hier de tv-streamingdienst van Apple wordt aangekondigd. Ook is er de mogelijkheid dat er nieuwe hardware komt naar het Apple Event op 25 maart.

  De uitnodiging voor het Apple Event in maart geeft ons zeer weinig informatie. Het enige wat er te zien is een GIF die aftelt van 3 naar 1 en daarna de tekst ‘It’s show time’ laat zien. Dit hint erg naar de bekendmaking van de langverwachte Apple tv-streaming service.

  Dit is niet de eerste keer dat deze aankondiging gebruikt is. In 2006 werd dit ook gebruikt voor het Apple Event, waar films voor iTunes en Apple TV bekend werd gemaakt. Net als toen in 2006 kunnen we eind maart dus verwachten dat er een nieuwe dienst komt van het bedrijf.

  Apple Events zijn keer op keer toonbeeld voor nieuwe producten en diensten van het bedrijf. Of we ook zeer grote aankondigingen kunnen verwachten voor het evenement is nog niet duidelijk, daar zullen we op moeten wachten als het Event van start gaat.

  Apple Event maart 2019 verwachtingen

  Naast de tv-service van Apple kunnen we er ook vanuit gaan dat de Apple News service bekend wordt gemaakt, wat een betaalde subscription gaat worden. Naast deze diensten zou het zomaar eens kunnen dat we ook iets gaan horen over de nieuwe generatie AirPods, een nieuwe iPad en het Airpower draadloze oplaadstation, wat al een lange tijd is vertraagd. Het Apple Event zal op 25 maart 2019 plaatsvinden.

  In onze special van begin maart kun je de volledige lijst met verwachtingen voor het Apple Event lezen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.