Apple brengt iOS 11.4 met Airplay 2 ondersteuning uit

  Apple heeft iOS 11.4 vrijgegeven. Door de update hebben gebruikers nu de mogelijkheid om Airplay 2 te gebruiken. Hierdoor kan je muziek afspelen op meerdere speakers tegelijk.

  De nieuwe update ondersteunt Airplay 2: het systeem van Apple waarmee je draadloos muziek kan afspelen. Door Apple's nieuwe update hebben gebruikers de mogelijkheid om op meerdere speakers muziek af te spelen, zoals bijvoorbeeld Apple's Homepod.

  iOS 11.4: wat zijn de mogelijkheden?

  De grootste verandering is dat Airplay 2 nu wordt ondersteund. Gebruikers kunnen dus muziek afspelen op meerdere speakers tegelijk die ook Airplay 2 ondersteunen. Dit kan de Homepod zijn, maar ook een speaker van een andere fabrikant.

  Daarnaast kun je ook meerdere Homepod-speakers aan elkaar koppelen voor een stereo-effect. Hiervoor is natuurlijk wel nog een iPhone nodig die muziek doorstuurt naar de speaker.

  Naast deze functies brengt de nieuwe update ook iMessages in iCloud-functie. Deze zorgt ervoor dat al je berichten in iMessage worden opgeslagen in de iCloud, en deze dus ook terug te vinden zijn op je andere iCloud-apparaten. En het gaat dan niet alleen om de berichten, maar ook de sms'jes. Verwijderde berichten verwijderen dan ook van de iCloud, en alleen de nieuwste berichtjes worden op het apparaat opgeslagen: zo blijft er meer opslagruimte over.

  Binnenkort geeft Apple ook zijn iOS 12-update vrij, lees hier wat gebruikers er zoal van kunnen verwachten!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.