Apple Beats X oordopjes uitgesteld tot 2017

  Apple schijnt nog al problemen te hebben op het gebied van oordopjes. Naast de Airpods worden ook de Apple Beats X oordopjes uitgesteld tot in het nieuwe jaar.

  Eerder werd de lancering van de Airpods al uitgesteld door Apple. Dit kwam toentertijd door een fout in de productie, sindsdien heeft Apple nog weinig naar buiten gebracht over de draadloze oordopjes. Nu gaat datzelfde verhaal op voor de Apple Beats X oordopjes die nog in 2016 uit hadden moeten komen.

  Apple Beats X oordopjes worden minstens 2 tot 3 maanden uitgesteld

  Apple Beats X oordopes zijn 'draadloze oordopjes' die enkel aan elkaar verbonden zijn en met Bluetooth zijn verbonden aan het apparaat dat de audio afspeelt. Net als de Airpods hebben deze oordopjes van Beats, wat tegenwoordig onderdeel is van Apple, ook de W1 chip voor een snelle verbinding en zuinig verbruik. De Beats X zou namelijk twee uur bruikbaar zijn na vijf minuten opladen.

  De Apple Beats X oordopjes werden voor het eerst aangekondigd tijdens de Apple Keynote in september 2016. Daar maakte Apple bekend de 3,5mm audiojack uit de iPhone te halen en wil duidelijk overstappen op draadloze audio. Helaas kunnen ze de beloftes nog niet waarmaken.

  Voor beide oordoppen geldt dat ze uitgebracht zouden worden in de herfst van 2016, een deadline die Apple voor beide producten niet heeft gehaald. Een exacte release voor de Apple Beats X als de Airpods is vooralsnog niet bekend.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.