Apple Arcade abonnement nu ook jaarlijks betaalbaar

    Apple heeft een nieuw abonnement toegevoegd aan haar gamingdienst. In plaats van een maandelijks bedrag kun je nu ook in één keer voor het gehele jaar betalen. Dit is net iets voordeliger dan als je per maand zou betalen. Het Apple Arcade abonnement kun je ook uitwisselen met zes andere mensen.

    Het Apple Arcade abonnement heeft al een redelijk grote bibliotheek aan titels en deze wordt steeds verder uitgebreid. De dienst was eerder alleen maandelijks te betalen met een prijs van 4,99 euro per maand. Nu kun je Apple Arcade ook in één keer betalen voor het gehele jaar. Je betaalt dan maar 49,99 euro, wat overeenkomt met twee gratis maanden. Je betaalt dus maar voor 10 maanden Apple Arcade.

    De andere diensten van Apple als Music en TV+ hadden deze mogelijkheid al dus het is redelijk logisch dat nu ook het Apple Arcade abonnement jaarlijks te betalen is. Mocht je nu al een Apple Arcade abonnement hebben dan kun je deze gemakkelijk wisselen met het jaarlijkse plan door in de app de andere mogelijkheid te kiezen. Apple Arcade is tot en met zes mensen te gebruiken als er een Apple Family Account is. Apple Arcade is op merendeel van de Apple-apparaten te spelen. Zowel de iPhone, iPad, MacBook, iMac en Apple TV zijn hiervoor te gebruiken. Voor Apple TV kun je bijvoorbeeld ook gebruikmaken van een PlayStation 4 of Xbox One controller die je met bluetooth aansluit op je apparaat.

    © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.