'Apple AirPower release komt in september'

  Apple komt met een draadloze oplader, genaamd de AirPower. Eerder is gezegd dat hij deze maand uit zou komen, maar nu is de Apple Airpower release waarschijnlijk verschoven naar september. Dit komt volgens bronnen door technische problemen met de AirPower.

  Apple's nieuwste smartphones iPhone X, iPhone 8 en iPhone 8 Plus, zijn de eerste toestellen van Apple die draadloos kunnen worden opgeladen. Vorig jaar kondigde Apple aan bezig te zijn met een draadloze oplader, genaamd de AirPower. Deze kan niet alleen smartphones opladen, maar meerdere producten tegelijk. Je kan dus je iPhone, Apple Watch en AirPods tegelijk opladen. De AirPower kreeg een vage releasedatum "ergens in 2018", maar volgens bronnen waren er wat problemen en is de release uitgesteld.

  Apple Airpower release vertraagd

  Er wordt gezegd dat het bedrijf te maken heeft met technische problemen. Zo wordt er bijvoorbeeld nog gezorgd dat de AirPower niet oververhit raakt tijdens het opladen, en er zouden nog wat problemen zijn met het opladen van meerdere apparaten tegelijk. Apple is dus nog bezig met de laatste details.

  Naar geruchten komt de AirPower in september uit.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.