Apple AirPods vanaf vandaag beschikbaar in Nederland

  De Apple Airpods zijn vanaf vandaag verkrijgbaar in de online Apple winkel. Vanaf volgende week zijn ze in de fysieke winkels verkrijgbaar. De Apple Airpods zijn draadloze oordopjes die via bluetooth werken.

  Eerder werden de draadloze oordopjes van Apple nog voor onbekende reden uitgesteld, maar nu zijn de Airpods van Apple eindelijk verkrijgbaar. Vanaf nu is het mogelijk om via de website van Apple deze Airpods te bestellen.

  Apple Airpods vanaf volgende week in de winkel

  Vanaf volgende week zijn de Airpods in de Apple Stores verkrijgbaar. De Apple Airpods lijken erg op de normale oordopjes van Apple, het verschil is dat de Airpods zonder draad zijn en via bluetooth werken.

  De Airpods kunnen automatisch verbinding maken met je iPhone, Apple Watch, iPad en Mac. Daarnaast detecteren de Airpods wanneer je ze in je oor hebt zitten, zo wordt de muziek bijvoorbeeld gepauzeerd als je de Airpods uitdoet. Ook is het mogelijk om met de Airpods met Siri te praten door twee keer op een Airpod te drukken.

  De Airpods werden tijdens de Apple Keynote 2016 aangekondigd. Deze oordopjes moeten als vervanging werken van de ontbrekende koptelefooningang van de iPhone 7. De Apple Airpods hebben een adviesprijs van 179 euro.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.