Apple Airpods release uitgesteld, nieuwe datum nog niet bekend

  Wie zit te wachten op de Apple Airpods release zal nog even geduld moeten hebben. De releasedatum van de draadloze oordopjes wordt uitgesteld.

  Een dag voor de oorspronkelijke release van de oordopjes, laat Apple aan TechCrunch weten meer tijd nodig te hebben om de Apple Airpods klaar te maken voor verkoop. Onduidelijk is nog waar het uitstel aan te danken is.

  Oorzaak uitstel Apple Airpods release onbekend

  Het uitstel zou aan de hardware van het apparaat kunnen liggen, die bij testers meerdere mankementen vertoond. Zo laat tech journalist Angel Jimenez op zijn Twitter zien dat er onderdelen los beginnen te laten.

  In de tweet meldt hij dat het ook zou kunnen dat dit gebeurd omdat het nog geen definitief product betreft.

  Apple laten weten dat de reacties van experts op de Airpods goed zijn, maar dat ze niet geloven in het versturen van een product dat nog niet klaar is. Wanneer de Apple Airpods release dan wel zal zijn, is nog niet duidelijk.

  De Apple Airpods werden aangekondigd tijdens de Apple Keynote waar ook de iPhone 7 te zien was. De oordopjes werden geïntroduceerd ter compensatie van de ontbrekende koptelefoon-ingang, maar Apple's oplossing voor dit probleem laat dus nog even op zich wachten.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.