Apple AirPods in de toekomst geluids-en waterdicht

  Apple werkt waarschijnlijk aan een nieuwe versie van de Apple Airpods, die geluidsdicht en waterafstotend zouden moeten worden. Ook werkt het bedrijf volgens geruchten aan een over ear koptelefoon.

  De oortjes van Apple krijgen een grote upgrade. Dit melden ingewijden bij Bloomberg. Apple zou zijn draadloze oordopjes, de AirPod, geluidsdicht maken en een waterafstotende technologie toevoegen. Het gerucht dat Apple werkt aan geluidsdichte oortjes begon al een tijdje geleden, en toen werd er gezegd dat de oortjes ergens in 2019 gelanceerd zouden worden.

  Maar de geluids-en waterdichte oortjes zijn misschien niet het enige waar Apple nu aan werkt. Volgens de bronnen zouden de oortjes ook een nieuwe draadloze chip bevatten, die hands-free Siri mogelijk maakt. Ook zouden de oortjes opgeladen kunnen worden op de AirPower, die in september uit zou moeten komen.

  Apple Airpods zijn niet de enigen

  Daarnaast zou de over ear koptelefoon van Apple volgend jaar maart uitkomen, maar in het verslag van Bloomberg wordt vermeld dat deze later uitkomen. Ook zou het bedrijf werken aan een nieuwe versie van de HomePod. Details hierover zijn verder nog niet bekend.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.