Apple AirPods 2 draadloze oordopjes aangekondigd op blog door Apple

  Apple haar draadloze oordopjes, ook wel AirPods 2, zijn officieel aangekondigd. Dit heeft het bedrijf gedaan via een artikel op haar blog. De nieuwe AirPods krijgen naast een aantal nieuwe functies ook een nieuw doosje. Deze hebben wel een hogere prijs. Als koper mag je zelf beslissen of je voor een nieuw doosje gaat of een oud doosje.

  De nieuwe draadloze oordopjes van Apple, de AirPods 2, zijn aangekondigd door het bedrijf en brengen samen met nieuwe oortjes ook een nieuw doosje met zich mee. De AirPods worden door dit nieuwe doosje alleen maar een extra stap draadloos, aangezien nu ook het doosje zonder draad op te laden is. Voor de ouderwetse Apple gebruikers is het nog steeds mogelijk om de oortjes met een draadje op te laden, maar dit is dus niet meer noodzakelijk.

  De draadloze oortjes kun je opladen met een Qi-oplaadmatje. Ook de AirPower die we hebben genoemd in ons artikel met Apple-producten die in 2019 worden verwacht is te gebruiken om deze nieuwe oortjes op te laden.

  Wat zijn alle nieuwe snufjes van de AirPods?

  De nieuwe AirPods hebben niet alleen een nieuw doosje, maar zijn ook voorzien van een nieuwe H1-chip. Apple heeft hiermee als doel voor ogen dat de Apple AirPods zo’n vijftig procent langer meegaan wanneer je ermee belt. De chip zorgt daarnaast volgens Apple ook voor beter geluid en twee keer snellere wisseling tussen apparaten.

  Naast de mogelijkheid om langer te bellen biedt Apple ook de kans voor gebruikers om nu met Siri te communiceren over de oordopjes. Gebruikers hoeven bij de nieuwe AirPods namelijk alleen maar ‘He Siri’ te zeggen en dan kunnen ze volume aanpassen en een ander nummer kiezen. De nieuwe draadloze oordopjes zouden volgens Apple 24 uur batterijduur hebben.

  Wat is de prijs van de Apple AirPods 2 draadloze oordopjes?

  Er zijn een paar verschillende mogelijkheden bij het kopen van de AirPods. Je kunt namelijk alleen het doosje kopen of nieuwe AirPods en het oude doosje.

  • Normaal doosje + nieuwe AirPods is 179 euro
  • Nieuw doosje + nieuwe AirPods is 229 euro
  • Alleen het nieuwe oplaaddoosje is 89 euro

  Wanneer zijn deze AirPods te kopen?

  Het is niet duidelijk wanneer de AirPods te koop zijn in Europa. In Amerika zijn de draadloze AirPods al wel verkrijgbaar.

  Ben je een echte Apple fan? Dan is het misschien wel leuk om ons artikel over het Apple evenement deze maand even te bekijken en te zien wat wij ervan verwachten!

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.