Apex Legends update brengt een nieuw wapen in de strijd

  In een bericht op Twitter is bekendgemaakt dat er een nieuw wapen beschikbaar wordt gesteld in de populaire battle-royale game. Vandaag is er een update die het geweer aan Apex Legends zal toevoegen. De video die in het Twitterbericht is geplaatst laat al een paar kleine details van het wapen zien.

  Fans reageren enthousiast op het bericht van Apex Legends. Hoewel er in de video op Twitter niet veel te zien is en erg kort is, speculeren de gamers dat het waarschijnlijk een nieuw energie wapen zal worden. Ondanks dat er weinig concrete informatie wordt meegegeven over het wapen, zien we in de video een kleine sneak peak van het wapen.

  Apex Legends update brengt automatisch geweer?

  Het wapen lijkt op een soort automatisch geweer. In het eerste gedeelte van de video zie je dat iemand het geweer afvuurt en herlaadt. In het tweede gedeelte van de video zie je dat het wapen ook een aanval kan opladen, die hoogstwaarschijnlijk meer schade zal aanrichten bij de tegenstanders. Ondanks de speculaties over wat voor soort wapen het is, is het nog niet duidelijk gemaakt wat voor een wapen het is en wat voor ammo ervoor wordt gebruikt.

  Apex Legends kwam uit op 4 februari 2019 en is sindsdien extreem populair geworden. Eerder hebben we een artikel geschreven waarin we de populariteit van Apex Legends uitleggen. De battle royale game is ondertussen een echte concurrent geworden voor Fortnite Battle Royale, ondanks dat er een aantal verschillen zijn tussen de twee populaire games.

  Vernieuwende battle royale game

  De game speelt zich af in het Titanfall universum. In de game komen vernieuwende features voor in de battle royale modus, een steeds meer opkomende mode voor games. Apex Legends maakt bijvoorbeeld gebruik van verschillende personages die allemaal andere vaardigheden hebben. Ondertussen is Apex Legends door meer dan 25 miljoen gamers gedownload.

  Apex Legends is gratis te spelen op PlayStation 4, Xbox One en PC. Benieuwd of dit de battle royale game voor jou is? Dat kun je lezen in onze Apex Legends review.

  Apex Legends

  Verkijgbaar vanaf 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.