Apex Legends spelersaantal binnen een maand meer dan 50 miljoen

  In de eerste week na zijn release had Apex Legends al een spelersaantal van 25 miljoen met 2 miljoen gelijktijdige spelers. Deze prestatie is nog een stuk indrukwekkender geworden, aangezien de game nu een spelersaantal van 50 miljoen heeft gehaald binnen een maand.

  Respawn Entertainment, bekend van Titanfall laat in een video weten dat er maar liefst 50 miljoen gamers zich storten op Apex Legends. Binnen een maand hebben deze 50 miljoen spelers 158 miljoen finishers, 170 miljoen respawns en 1.3 biljoen ultimates gebruikt. Het grootste getal in deze reeks komt van het ping-systeem in Apex Legends, waar er meer dan 31 biljoen van zijn gebruikt.

  Door het gebruiken van deze pings kunnen spelers aan teamgenoten laten weten waar er bepaalde wapens of vijanden bevinden op de map. Apex Legends is een battle-royale game waar teams van 3 op een gigantische map worden gezet. Hier moeten zij zoeken naar wapens en materialen om zo de vijanden te verslaan.

  Apex Legends heeft 50 miljoen spelers binnen een maand

  Op een steeds kleiner wordende map vechten de teams, totdat er één team overblijft. Apex Legends was een fris deel in het battle-royale genre met goede toevoegingen. Zo kun je teamleden tot leven wekken, zelfs nadat deze compleet dood zijn en is het mogelijk om uit verschillende personages te kiezen die allemaal unieke vaardigheden hebben.

  Zo heeft Bloodhound de mogelijkheid om kort door muren heen te kijken en kun je met Caustic de map bedelven onder een laag giftig gas.

  Apex Legends is te spelen op PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Apex Legends

  Verkijgbaar vanaf 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.