'Apex Legends Solo en Duo Modus binnenkort te zien'

  Dataminers zijn erachter gekomen dat Respawn Entertainment, de makers van Apex Legends, waarschijnlijk een Solo en een Duo modus aan de game zal toevoegen. Zij zijn hier achter gekomen door meerdere spelbestanden van de game te onderzoeken. De modi zijn momenteel nog niet officieel aangekondigd, maar hier kan binnenkort misschien verandering in gaan komen.

  ShiinaBR, een bekende Fortnite leaker, onderzocht de bestanden van Apex Legends en kwam er al gauw achter dat Respawn Entertainment bezig is met het maken van een Solo- en Duo modus. De leak werd op meerdere Fortnite accounts gedeeld, maar ook op een ApexUpdate account. Op het account wordt de code getoond voor zowel een Solo-modus als een Duo-modus.

  Apex Legends is de nieuwe battle royale game van Respawn Entertainment en EA. Er kan een keuze worden gemaakt uit acht verschillende legends, die allemaal een unieke vaardigheid hebben. De release van Apex Legends kwam voor veel mensen uit het niets. De game werd al gauw een groot succes. Binnen acht uur na de release waren er al meer dan één miljoen spelers. Een paar dagen geleden maakten wij in een artikel nog bekend dat Apex Legends inmiddels al meer dan tien miljoen spelers heeft.

  Apex Legends Solo en Duo modus aangekondigd via Twitter

  De game is gratis, maar microtransacties zijn mogelijk. Er kan van alles worden gekocht, zoals loot boxes, outfits en skins voor wapens. Al deze cosmetics kunnen op verschillende manier worden aangeschaft. Het is zowel mogelijk om met echt geld te betalen, maar je kunt ook in-game currency verdienen door je account omhoog te levelen. Het is niet verrassend dat de game goed scoort. Games als Fortnite Battle Royale, PUBG en de Blackout modus in Call of Duty: Black Ops 4 zijn ontzettend populair.

  Apex Legends is beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Apex Legends

  Verkijgbaar vanaf 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.