Apex Legends Seizoen 3 brengt nieuwe map en Legend

  Apex Legends Seizoen 3, ook wel Meltdown genoemd, komt binnenkort uit. De battle royale game krijgt een nieuwe map genaamd “World’s edge”. De nieuwe map zal ook een nieuwe Legend en wapen met zich mee.

  EA

  Crypto gaat voor tactisch spel

  De nieuwe trailer voor Apex Legends Seizoen 3 kwam deze zaterdag uit en gaf ons een blik op wat ons te wachten staat in het nieuwe seizoen. Zo krijgen we een tour door de nieuwe map met wat gameplay in hand. Een paar minuten in de trailer krijgen we ook de vaardigheden te zien van de nieuwe Legend, Crypto.

  De nieuwe Legend gebruikt zijn drone om een kijk boven het speelgebied te krijgen. Crypto staat stil wanneer hij zijn drone gebruikt om te verkennen. Dus jezelf verstoppen voor eventuele vijanden is een slimme zet.

  Ook konden we in de trailer zien dat Crypto zijn drone in een stalen stok verandert om een andere legende mee knock-out te slaan. Of hij dit zal kunnen gebruiken als vaardigheid is nog niet bekend.

  Een nieuw gebied, World's Edge

  Apex Legends Seizoen 3 heeft grote stappen gezet met interactief map design. Zo krijgen we in de trailer een trein te zien die over de hele map heen rijdt. Spelers kunnen op de trein vechten terwijl de trein rijdt. Er is ook een geiser op de map die spelers de lucht in schiet.

  Na het eindscherm volgden nog twee onthullingen. Als eerste krijgen we een vliegende container te zien die, wanneer neergeschoten, een sleutel laat vallen. Het lijkt erop dat de sleutel gebruikt kan worden om een kamer te openen. Daarna, in het laatste stukje van de trailer, krijgen we weer Crypto te zien, alleen dit keer in een stijlvolle nieuwe outfit.

  Wanneer komt Apex Legends seizoen 3?

  Apex Legends Seizoen 3 begint 1 oktober op PC, PS4 en Xbox One. De datum werd officieel aangekondigd toen Crypto bekend werd gemaakt door Respawn Entertainment. Crypto is legende nummer 10 in het Apex Legends-rooster. In zijn afkomst video wordt er verteld dat zijn echte naam Park Tae Joon is.

  Park Tae Joon kwam samen met zijn stiefzus achter een programma dat de winnaar van de Apex Games kon bepalen. Dit maakte hem een doelwit voor de organisatie die de game heeft gecreëerd, de Syndicate. De reden waarom hij meedoet aan de Apex Games is omdat hij naar een manier zoekt om zijn stiefzus te vinden, terwijl hij tegelijkertijd ook een manier zoekt de games te saboteren.

  Apex Legends

  Verkijgbaar vanaf 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.