Apex Legends season 3 details en nieuwe held Crypto bekendgemaakt

  De startdatum van Apex Legends season 3 is officieel bekendgemaakt door Respawn Entertainment. Het nieuwe seizoen gaat op 1 oktober van start en introduceert een gloednieuwe held. Fans van de game kunnen met het personage Crypto aan de slag die eerder al gelekt leek te zijn.

  EA

  Apex Legends Season 3 gaat officieel de subtitel Meltdown dragen en lanceert op 1 oktober 2019. Met het nieuwe seizoen komt ook nieuwe held Crypto mee. Hij wordt beschreven als een 'cool en kalm' personage dat gebruik kan maken van surveillance drones waarmee hij onopvallend toch bijdraagt aan het strijdtoneel.

  Dat Crypto onderweg was, wisten we natuurlijk al. Tijdens een GameStop conferentie werd het personage al naar buiten gebracht, maar toen werd nog niets officieel bevestigd. Na het lange gissen is er nu dan eindelijk het verlossende woord. Ja, Crypto is de nieuwe held van Apex Legends.

  Apex Legends season 3 bevat een nieuwe Battle Pass

  Een nieuw seizoen betekent natuurlijk ook een nieuwe Battle Pass en die gaat meer dan honderd nieuwe voorwerpen bevatten, waaronder Legendary Skins en Apex Packs. Tevens zal het nieuwe seizoen nieuwe Battle Pass content introduceren, maar daarover zijn verder nog geen details gedeeld.

  Waar wel al wat details over bekend zijn gemaakt is het nieuwe wapen dat in seizoen 3 geïntroduceerd wordt. Het betreft de Charge Rifle die zal worden toegevoegd in het nieuwe seizoen. De beschrijving van het wapen luidt als volgt:

  "Baan je een weg door de Arena met dit vernietigende energierichtende wapen."

  Verder zal Apex Legends ook een tweede Ranked Series met zich meebrengen wanneer het derde seizoen lanceert. Dit zal op 1 oktober gebeuren op de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Apex Legends

  Verkijgbaar vanaf 2019

  Meer over deze game

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.