Apex Legends Season 2 details en nieuwe Legend onthuld

  Tijdens EA Play in Los Angeles zijn de nieuwe toekomstplannen van Apex Legends uit de doeken gedaan. Zo weten we nu wanneer het tweede seizoen begint en is een nieuw personage geïntroduceerd: Watson. Lees verder voor ale Apex Legends Season 2 details!

  Het tweede seizoen van Apex Legends zal op 2 juli starten. Deze zal de naam Battle Change draaien en zal, zoals de naam al doet vermoeden, enkele wijzigingen brengen.

  Zo zal de progressie binnen de Battle Pass deze keer op basis van uitdagingen werken in plaats van tijd. Dat betekent dat je ook even een pauze kunt nemen en daarna snel kunt levelen als je door de uitdagingen gaat.

  Wie is de nieuwe Legend?

  Grote toevoeging is ook de nieuwe Legend: Watson. Haar vader is de uitvinder van de arena waarin Apex Legends zich afspeelt. Daardoor kent ze alle andere Legends al en natuurlijk de map.

  Haar krachten zullen vooral te maken hebben met elektriciteit. Ook kan ze hekken en poorten plaatsen om anderen in de weg te zitten.

  Ranked mode in Apex Legends Season 2

  Ook nieuw wordt de ranked mode. Hierin kunnen speler zich door zes verschillende rangen vechten. Hoe beter je wordt, hoe hoger je wordt geplaatst. Hierdoor kun je het opnemen tegen de beste Apex Legends spelers, mits je zelf natuurlijk goed genoeg bent.

  Apex Legends

  Verkijgbaar vanaf 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.