Apex Legends lek toont nieuw karakter en features

  In de bestanden van Apex Legends is een lek gevonden van een nieuwe speelbare Legend. De nieuwe Legend zou Octane gaan heten. Het nieuwe karakter zou in de achtste week na release worden uitgebracht, samen met andere features en items.

  Het was al bekend dat Apex Legends elk nieuw seizoen een nieuw speelbaar karakter uit zou brengen, maar wat en wie deze Legends zijn is nog onbekend. In de broncode van de game is nu een naam gevonden, wat de eerste nieuwe Legend zou zijn. In een deel van de bestanden genaamd: 'Post launch Playlists' staat de naam Octane, wat de nieuwe Legend zou gaan worden.

  In de achtste week na release zou deze nieuwe playlist toegevoegd worden aan de game. Hier zou ook Octane aan worden toegevoegd. Ook is uit de broncode af te leiden dat Apex Legends een survivalmodus gaat krijgen. De meerdere lekken die al praten over dit nieuwe speelbare karakter vertellen dat Octane een healing skill gaat krijgen als één van zijn krachten. Door deze skill zou Octane versnelt gezondheid terugkrijgen, sneller herladen en sneller bewegen voor een korte periode.

  Apex Legends lek laat nieuwe features zien

  Ook is er uit de lek te halen dat er een nieuw item in Apex Legends zal komen. Zogenaamde 'Jump Pads' zouden aan de game toegevoegd worden. Deze items kennen we natuurlijk al uit Fortnite, waar je een pad neerzet en vervolgens wordt afgeschoten.

  Wanneer de nieuwe Legend Octane en alle andere features aan de game worden toegevoegd is niet zeker, maar als we op de info moeten afgaan die we hebben zouden de nieuwe features tussen 25 februari en 1 april worden toegevoegd. Het tweede karakter wat uit de broncode is gehaald heet Wattson en zou ook een toekomstige Legend zijn.

  Apex Legends haalde in zijn eerste week na release al een recordaantal aan spelers, namelijk 25 miljoen met 2 miljoen gelijktijdige spelers. De nieuwe battle royale-game voegt veel features samen die in verschillende games zitten.

  Apex Legends is te spelen op de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Apex Legends

  Verkijgbaar vanaf 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.