Apex Legends krijgt tijdelijke solomodus

  De battle royale game Apex Legends krijgt een tijdelijke solomodus. Hierin kun je het alleen opnemen tegen andere gamers, zonder een teamgenoot die jou ondersteunt. Het betreft slechts een tijdelijke modus die vanaf 13 augustus tot en met 27 augustus beschikbaar is.

  Dat heeft ontwikkelaar Respawn Entertainment laten weten via haar Twitterpagina.

  Sinds de release van Apex Legends in februari is er veel vraag van de fans naar een solomodus of een modus waarin je met twee spelers het tegen de rest kan opnemen. Op dit moment is het alleen nog maar mogelijk om met een team van drie te vechten tot je als laatste over bent, maar de tijdelijke solomodus gaat daar verandering in brengen.

  De solomodus zal beschikbaar zijn als het Iron Crown Collection evenement is gestart en duurt van 13 augustus tot 27 augustus, maar als de modus populair is onder Apex Legends-spelers, kan Respawn Entertainment ervoor kiezen om de modus terug te halen. Zoiets gebeurde ook al tijdens de lancering van het tweede seizoen, toen de ontwikkelaar besloot om een ranked modus aan de titel toe te voegen.

  Apex Legends solomodus start op 13 augustus

  Begin juli startte het tweede seizoen van Apex Legends en met de toevoeging van een tijdelijke solomodus probeert Respawn Entertainment de spelers te geven waar zij om vragen. Of er ook een modus komt waarin er met twee spelers in een team gespeeld kan worden, is nog onbekend.

  Apex Legends is een free-to-play battle royale titel en kreeg in onze review een 8.5.

  Apex Legends

  Verkijgbaar vanaf 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.