Vanaf volgende week aan de slag met Apex Legends duos modus

  Respawns populaire Battle-Royale game Apex Legends krijgt vanaf volgende week een tijdelijke duos mode, waarin je in tweetallen het slagveld kunt betreden. Dat heeft de ontwikkelaar op zijn eigen Twitter-account naar buiten gebracht.

  Een langgekoesterde droom voor veel fans wordt vanaf 5 november werkelijkheid, want vanaf dan kun je tijdelijk in duos de wereld van Apex Legends induiken. Hierdoor kun je voor het eerst uit je drie man tellende team stappen en met één kameraad de strijd aangaan. Voor hoe lang de nieuwe playlist in de game zal blijven zitten is, niet bekend.

  Duos mode volgt Halloween event op

  De duos mode vervangt het Halloween evenement dat op dit moment bezig is in de game. In het Fight of Fright event speel je op een speciale modus met 35 spelers tegen elkaar op King's Canyon. Daarnaast zijn er talloze nieuwe cosmetische items vrijgegeven die je kunt kopen tijdens Halloween.

  Begin deze maand heeft Apex Legends nog een nieuw seizoen ontvangen, met daarin een gloednieuwe Legend en een nieuw gebied. Crypto kan dankzij drones de map makkelijk verkennen. Verder heeft de update nieuwe elementen in de wereld toegevoegd, waaronder geisers en rijdende treinen. Fans van de game hoeven zich dan ook zeker niet te vervelen.

  Apex Legends

  Verkijgbaar vanaf 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.