Apex Legends download is al door meer dan 25 miljoen gamers uitgevoerd

  De nieuwe battle royale game Apex Legends, van de makers van Titanfall haalt binnen een week een totaal van 25 miljoen spelers over om op de Apex Legends download knop te drukken. Tijdens het weekend waren er zelfs 2 miljoen gelijktijdige spelers, zo maakt EA bekend. Ook kondigt EA meer nieuwe content aan.

  In een bericht op de officiële EA website wordt er verteld dat Apex Legends in de eerste week van de release al meer dan 25 miljoen spelers heeft gehad. Daarnaast speelden twee miljoen spelers de game gelijktijdig. Apex Legends is van de makers van Titanfall en giet een futuristisch sausje over het battle royale genre en komt met veel nieuwe features.

  Zo brachten de maker meerdere nieuwe features met zich mee om zich te onderscheiden van het Battle Royale genre zoals de mogelijkheid om een medespeler te kunnen reviven nadat hij of zij is doodgeschoten. Ook kunnen spelers kiezen uit acht verschillende personages met ieder hun eigen speciale abilities.

  Voormalige record Apex Legends downloads verbroken

  In het officiële EA-bericht worden er ook een aantal nieuwe dingen aangekondigd. Er komt een Twitch stream, waar 48 bekende streamers het tegen elkaar opnemen in de futuristische battle royale game. Dit evenement zal plaatsvinden op 12 en 19 februari 2019. Bekijk de volledige Twitch-stream op het officiële twitch-kanaal.

  Aangezien het op 14 februari ook Valentijnsdag is zal de battle royale game Valentijnsdag-loot aanbieden voor een korte tijd. Ook is aangekondigd dat het eerste seizoen van de Battle Pass in zal gaan in maart. Spelers kunnen door middel van deze Battle Pass toegang krijgen tot nieuwe wapens en voorwerpen.

  Als laatste zullen er bij het eerste seizoen van de Battle Pass nieuwe Legends (lees als personages) toegevoegd worden aan de game. Op het moment zijn er 8 speelbare Legends, waarvan er twee vrij te spelen zijn door middel van een in-game aankoop van Apex Coins of door genoeg credits te verzamelen tijdens het spelen van de game.

  De nieuwe battle royale game is op het moment de meest populaire battle royale game, waarmee hij de koppositie overneemt van Fortnite Battle Royale. Lees ook onze review van Apex Legends om alles te weten te komen over de game. Laat ons in de reacties weten of je ook al de Apex Legends download hebt uitgevoerd en wat je van de game vindt.

  Apex Legends

  Verkijgbaar vanaf 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.