Apex Legends cheaters geband van de gameservers

  In een update van Respawn Entertainment is bekendgemaakt dat er al 16.000 cheaters zijn geband van de Apex Legends servers sinds de release op 5 februari. Dit werd bekend gemaakt in een update op Reddit. Spelers kunnen deze cheaters aangeven.

  Binnen een week na de release van Apex Legends waren er al 25 miljoen spelers met 2 miljoen gelijktijdige spelers. Een klein deel hiervan, namelijk 16.000 zijn nu al geband van de Apex Legends servers. Respawn vraagt zelfs aan spelers om bewijs van cheaters op te nemen en te sturen naar de ontwikkelaar.

  Apex Legends cheaters aangeven

  In de update werd er ook aandacht gegeven aan crashes en verbeterde server stabiliteit, wat een hoge prioriteit heeft voor Respawn. Spelers die getuige zijn van cheatende spelers kunnen dit op een support-website aangeven, met bijvoorbeeld screenshots of opnames als bewijs. Zelfs als er geen bewijsstukken worden meegeleverd zal Respawn de speler gaan onderzoeken.

  Apex Legends is de nieuwste toevoeging aan het battle royale genre en volgt games als Fortnite en PUBG op. Bekende streamers als Ninja speelden de game op release, waardoor Apex Legends snel in populariteit steeg. Apex Legends is te spelen op PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Enorm populair

  Apex Legends steeg al snel in populariteit onder de battle royale-gamers,dit mede dankzij toevoegingen en features die afgelopen battle royale-games niet hebben. De makers van Titanfall schieten een schot in de roos met Apex Legends, wat snel het bekende Fortnite oversteeg als meest gespeelde battle royale-game.

  Apex Legends

  Verkijgbaar vanaf 4 february 2019

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.