'Apex Legends Battle Pass komt in twee varianten'

  Apex Legends-ontwikelaar Respawn Entertainment kondigde een tijdje geleden al aan dat er een Battle Pass aankwam voor de nieuwe battle royale game. Nu hebben dataminers twee varianten van de Battle Pass gevonden in de code van Apex Legends. Het zou gaan om een betaalde en een gratis variant.

  Dataminers kunnen in de code van de PC-versie van Apex Legends informatie ontcijferen. Vaak worden er namelijk al updates toegevoegd aan de code, die pas enkele weken later uitkomen. Nu werd door dataminer PlayApexLIntel informatie gevonden over de Apex Legends Battle Pass. In de code kunnen twee varianten van de nieuwe feature uit de battle royale game worden gevonden.

  Twee varianten van de Apex Legends Battle Pass

  De Battle Pass is een feature, die we onder andere al kennen uit Fortnite Battle Royale, waardoor spelers cosmetische items kunnen vrijspelen. Ieder seizoen komt er een nieuwe Battle Pass uit die spelers kunnen aanschaffen. Er kunnen challenges worden volbracht, waarmee punten worden verdiend. Hierdoor kan het uiterlijk van personages, wapens en voertuigen worden aangepast.

  In de code van Apex Legends werden twee varianten gevonden. Van de eerste variant, genaamd level_diamond, wordt verwacht dat het een betaalde versie is. Hiermee zullen er dus meer challenges beschikbaar zijn dat in de gratis versie. Die gratis versie heet level_free. Het is nog niet bekend hoeveel de Battle Pass gaat kosten, maar de verwachting is dat dit ongeveer tien euro zal gaan kosten. Zoveel kost het namelijk ook in andere battle royale games.

  Gratis cosmetische items vrijspelen

  Zelfs wanneer de spelers van Apex Legends niet willen betalen, kunnen ze cosmetische items vrijspelen. Waarschijnlijk zal de betaalde versie meer mogelijkheden bieden. Apex Legends zelf is gratis, waardoor het geld moet worden verdiend met in-game aankopen. Eerder deze week was er een ander lek waarin nieuwe Apex Legends personages werden getoond.

  Apex Legends verovert uit het niets het battle royale genre. Tot dusver was Fortnite Battle Royale de onbetwiste nummer één op dit gebied. Fortnite is nog altijd ontzettend populair, maar er is een goede concurrent bij. Apex Legends had namelijk binnen één week al 25 miljoen spelers en twee miljoen gelijktijdige spelers.

  Ga jij de Battle Pass aanschaffen? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

  Apex Legends

  Verkijgbaar vanaf 4 february 2019

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.