Apex Legends Battle Pass eindelijk onthuld op Twitter

  Gisteren is er een bericht op Twitter geplaatst waarin wordt vermeld dat er vanaf vandaag een Battle Pass beschikbaar is in Apex Legends. Deze Battle Pass is beschikbaar vanaf 10:00 en zal allerlei nieuwe spullen beschikbaar stellen in de battle royale game. Daarnaast wordt er ook een Battle Pass Bundle beschikbaar gesteld.

  Dankzij deze nieuwe Battle Pass worden er meer dan honderd unieke items beschikbaar gesteld. Alle items die je verzameld mag je houden en spelers krijgen tot aan het einde van het seizoen de tijd om deze op te sparen. De standaard Battle Pass kost 950 Apex Coins en de Battle Pass Bundle kost 2800 Apex Coins.

  De voordeel van de Battle Pass Bundle is dat je per direct 25 levels kunt unlocken in seizoen 1 van Apex Legends. Daarnaast kan de speler ook nog genieten van de andere exclusieve beloningen die beschikbaar worden gesteld bij aankoop van de gewone Battle Pass. Deze beloningen worden vrijgespeeld door meer Apex Legends te spelen.

  Cosmetische items

  De beloningen variëren tussen verschillende soorten cosmetische items zoals skins en weapon skins. Verder helpen deze items niet met het winnen van Apex Legends, ze zijn voornamelijk bedoeld voor de lust van het oog. Een ander voordeel is dat je met deze Battle Pass tot wel 1000 Apex Coins op kunt sparen, waardoor je ook de Battle Pass van seizoen 2 kunt bemachtigen.

  Fans reageren enthousiast op de komst van deze Battle Pass, ondanks dat er een hoop Apex Coins voor moeten worden betaald. Deze Apex Coins kun je verdienen door ontzettend veel te spelen of door middel van microtransacties. Fans die al een lange tijd spelen of genoeg geld hebben krijgen dus een vorm van voorsprong in seizoen 1.

  Beloningen zonder Battle Pass in Apex Legends

  Toch zijn er een aantal beloningen die je krijgt zonder het aanschaffen van de Battle Pass. Iedereen die seizoen 1 van Apex Legends speelt krijgt een Wild Frontier Legend Skin, vijf Apex Packs en achttien Wild Frontier Stat Trackers. Er valt dus genoeg te verdienen bij het spelen van Apex Legends.

  Er worden dus weer een hoop nieuwe items toegevoegd aan Apex Legends. Benieuwd of deze game iets voor jou is? Je kunt er alles over lezen in onze Apex Legends review.

  Apex Legends

  Verkijgbaar vanaf 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.