AOC gaming monitor premium lijn geïntroduceerd

  De nieuwe AOC gaming monitor lijn wordt ook wel de AGON serie genoemd en is de premium lijn van het vooraanstaande monitoren bedrijf AOC.

  De AOC AG271QX, zoals de AOC gaming monitor voluit heet, is een high-end QHD monitor. Het beeldscherm is supersnel met onder andere 144 Hz verversingssnelheid en 1 ms responstijd. Daardoor zie je altijd supersnelle en soepele beelden. Ideaal voor iedere gamer.

  AOC gaming monitor is combinatie tussen comfort en kwaliteit

  Het is het eerste model dat AOC in de AGON serie uitgeeft en is te koop voor een kleine zeshonderd euro. De AOC gaming monitor heeft een resolutie van 2560 x 1440 pixels. Ook heeft het Adaptive-Sync-technologie, dat haperingen van het beeld tegengaat.

  Daarnaast heeft dit beeldscherm de AOC Flicker Free-technologie en AOC Low Blue Light wat vermoeidheid van de ogen voorkomt. Door een paneel aan de zijkant kan je contrasten en kwaliteit voor iedere game van te voren instellen en opslaan. Met één druk op de knop kan je vervolgens tussen de verschillende instellingen wisselen. Zo is de AOC gaming monitor niet alleen erg goed, maar voorziet het ook in optimaal comfort.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.