Anthem update voegt nieuwe Legendary Missions en meer toe

  De nieuwe Anthem update voegt meerdere aspecten toe aan de game, waaronder nieuwe Legendary Missions en cosmetische beloningen. Er waren meerdere klachten binnengekomen vanwege problemen met Anthem en deze moeten nu worden opgelost met een aantal toevoegingen aan de game.

  De nieuwe update van Anthem moet een oplossing en een compensatie zijn voor spelers die tot nu toe ontevreden zijn met de staat van de game. Eerder hebben wij een artikel geschreven over de problemen van Anthem. Volgens BioWare zou deze update een oplossing moeten zijn voor deze vervelende problemen.

  Wat zit er allemaal in de Anthem update?

  De update van de game is bekendgemaakt op de officiële Twitterpagina van Anthem. Fans reageren enthousiast op deze update en zijn tevreden over het feit dat BioWare zijn best doet om de game te verbeteren. Naast oplossingen voor de problemen zijn er meerdere items toegevoegd om de game leuker te maken.

  Dit zijn de nieuwe features van de game:

  • Legendary Missions
  • Elysian Caches
  • Loot Changes
  • Nvidia Highlights
  • Nieuwe PC-settings
  • AFK Timer
  • Nvidia DLSS Support
  • Verbeterde prestaties
  • The Forge

  Anthem poster

  Hiernaast zijn er meerdere bug fixes uitgevoerd waardoor de game beter zou moeten functioneren. Dit geldt voor meerdere aspecten van de game, zoals Strongholds, missies, wapens en een aantal algemene bugs. Dankzij deze update zou de game dus een stuk soepeler moeten lopen en er is een hoop entertainment toegevoegd voor het ultieme plezier van de gamer.

  Wat is Anthem?

  Anthem is een multiplayer actie rollenspel dat in februari 2019 is uitgekomen. De game is beschikbaar op Xbox One, PlayStation 4 en op PC. In Anthem stap je in het leven van een heldhaftige avonturier op een onbekende planeet waarbij je de mensheid beschermt van de gevaren die schuilen achter de grote muren van de stad.

  Ondanks dat Anthem een aantal problemen heeft zijn er toch een hoop mensen die de game goed entertainment vinden en de hoop nog niet hebben opgegeven. De update die de game nu krijgt is dan ook goed nieuws voor deze fans en het geduld wordt dus niet afgestraft. Benieuwd of deze game iets voor jou is? Dit kun je lezen in onze Anthem review.

  Anthem

  Verkijgbaar vanaf 22 february 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.