Eerste Anthem trailer onthuld tijdens Xbox persconferentie

  Tijdens de Xbox E3 persconferentie is de nieuwe game van BioWare verder uit de doeken gedaan. Bekijk hier nu de Anthem trailer die getoond werd. De game beloofd een nieuwe futuristische RPG te gaan worden.

  Anthem werd middels een korte teaser aangekondigd tijdens de EA persconferentie. Daar werd toen al gezegd dat we tijdens de Xbox E3 persconferentie meer zouden zien. Dat is inderdaad gebeurd en hierboven is de volledige Anthem trailer te zien.

  In de trailer is te zien wat je mag verwachten van de nieuwe futuristische RPG van Bioware. In de trailer is te zien hoe je als speler in een soort mechsuit de wereld kunt verkennen. Deze pakken heten Javelins en zijn volledig naar de smaak van de speler aan te passen.

  Zo is er de ranger Javelin waarmee je alle kanten op kunt, maar de tank is zoals je van de naam mag verwachten groot en zwaar en traag. Deze verschillende pakken zul je nodig hebben om je vijanden te verslaan. Die vijanden waren in de gameplay video ook te zien en lijken nog het meest op de sandpeople uit Star Wars.

  De Javelin is te gebruiken met verschillende verwoestende wapens waarmee je veel vijanden tegelijk kunt uitschakelen.

  Open wereld getoond in de Anthem trailer

  Anthem is de nieuwste game van ontwikkelaar BioWare. Die studio is bekend van onder andere Dragon Age en Mass Effect. De nieuwe game is wederom een RPG, maar deze keer met veel sociale aspecten.

  In de game kun je ook onder water aan de slag en dit is ook in de trailer goed te zien. Verder zie je in de trailer verschillende huizenhoge monsters die jij samen met je party moet zien te verslaan. Die party bestaat uit andere strijders die dezelfde pakken met dezelfde krachten hebben als jij.

  Het is nog even wachten op de release van de game. Deze zal pas in de herfst van 2018 plaatsvinden. Een exacte datum is vooralsnog niet bekend.

  De E3 2017 is in volle gang. Niets missen? Volg dan onze speciale E3 pagina.

  Anthem

  Verkijgbaar vanaf 22 february 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.