Anthem niet speelbaar zonder internetverbinding

  Anthem, de nieuwe game van BioWare en EA, richt zich heel erg op de multiplayer. Het spel is dan ook niet zonder internetverbinding te spelen.

  De game stond groots in de aandacht tijdens de EA Play livestream dit weekend. Daar werd meer gameplay van het spel getoond en kregen we iets meer te horen over de inhoud.

  Anthem zal zich met name richten op co-op gameplay. Hierin betreed je samen de wereld en zul je missies uitvoeren. De opzet hiervan doet erg denken aan het populaire Destiny.

  Altijd online voor Anthem

  Door deze aanpak is het ook niet mogelijk de game zonder internetverbinding te spelen. Je zult altijd een connectie moeten hebben met de servers. Zelfs als je in de game alleen op pad gaat, moet je dus nog op internet aangesloten zijn. Dat maakte uitvoerend producent Mark Darrah bekend via Twitter.

  Daarnaast werd bekend dat Anthem geen PvP-modus kent bij lancering. Je zult dus altijd met vrienden tegen de computer spelen en niet tegen elkaar. Het is mogelijk dat deze modus later wel wordt toegevoegd, maar dat is nog niet zeker.

  Lancering in 2019

  Anthem zal op 22 februari 2019 lanceren op de PlayStation 4, Xbox One en PC. Je kunt de game nu alvast pre orderen. Als je het spel wilt spelen op de PC, dan kun je later dit jaar ook een Origin Access Premier abonnement afsluiten. Daarbij krijg je namelijk direct bij lancering toegang tot nieuwe PC-games.

  Anthem

  Verkijgbaar vanaf 22 february 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.