Anthem live action trailer door Neill Blomkamp gemaakt

  Van de regisseur van onder andere District 9 en Chappie komt een zeer korte live-action trailer van Anthem, genaamd ‘Conviction’. De grote nieuwe titel van Bioware ligt bijna in de schappen, maar tot die tijd moeten we het nog even doen met deze trailer.

  We zien één van de Javelin-piloten in een bos, waar hij oog in oog staat met een mysterieus meisje, een prachtig grote open vlakte en een gigantisch kasteel tussen alle flora en fauna van Anthem. Verder krijgen we een beeld van hoe de vijand er uitziet. In het eerste opzicht zijn het normale mensen in wat lijkt op minder geavanceerde Javelin pakken. Hierna komen er ook nog vreemde wezens aan bod waar je tegen moet strijden.

  De gebeurtenissen in de live action trailer van Anthem spelen zich jaren af voor de gebeurtenissen van de game zelf, een stukje background krijgen we dus al voorgeschoteld. De Javelin-piloten keren terug naar de bewoonde wereld met het meisje wat zij zonet tegenkwamen. De gehele trailer lijkt om haar te draaien, aangezien er veel over haar wordt gepraat in de trailer.

  Een mysterieus kristal en een duidelijke bad guy zijn te zien in de live-action trailer. Hier komt het mysterieuze meisje ook weer waarschijnlijk langs, aangezien de bad guy aan een onbekend karakter vraagt ‘Where is she?’. We zien een stad in rep en roer, twee vechtende piloten en één van hen die zich in een tornado van water laat zakken.

  Anthem live action trailer vol mysterie

  Veel informatie geeft deze live action trailer ons niet over de verhaallijn in de game. Hiervoor zullen we nog even moeten wachten tot de release op 22 februari 2019. Tot dan kunnen we wel genieten van een filmografisch hoogstandje van Neill Blomkamp, ook al duurt dit maar een kleine vier minuten.

  Anthem is vanaf 22 februari te spelen op PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Anthem

  Verkijgbaar vanaf 22 february 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.