Anthem gameplay getoond tijdens EA Play 2018

  Anthem is een van de paradepaardjes van uitgever Electronic Arts. Tijdens EA Play is er meer Anthem gameplay getoond en is er meer informatie gegeven over de wereld van de game.

  Anthem was groots aanwezig tijdens EA Play 2018. Daarbij werd gepraat over de ervaring die de game moet gaan bieden aan spelers als de titel in de winkels ligt. Allereerst is er gepraat over de singleplayer kant van de game, waarbij je in je eentje rond rent door de wereld van Anthem en de interactie aangaat met alles wat de omgeving te bieden heeft. De multiplayer zit hier echter voor een deel in verweven en beide modi voelen dan ook aan als een geheel.

  Constant nieuwe verhalen

  Tijdens een kort panel dat werd gehouden, is wat dieper ingegaan op de game. Zo is er besproken hoe het dynamische aspect van de game je constant nieuwe verhalen en ervaringen kan bieden. De wereld is geschapen door goden, maar vervolgens onafgerond achtergelaten. Je rent rond in Javelins, mechanische pakken, die je nodig hebt om te overleven in de game. Er zijn in totaal vier verschillende klassen om uit te kiezen.

  Het is als speler mogelijk om jouw outfit met diverse cosmetische aanpassingen uit te rusten, om zo een unieke look te creëren. Hoewel het mogelijk is om visuele items te kopen, zal de game geen gebruikmaken van loot boxes.

  Tot slot werd de Anthem release bekendgemaakt aan de wereld. De game zal vanaf 22 februari 2019 beschikbaar zijn voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Anthem gameplay niet de enige titel tijdens EA Play

  Anthem was niet de enige game die tijdens EA Play 2018 aan bod kwam. Ook Battlefield V, FIFA 19 en Star Wars Battlefront II passeerden de revue. Zo werd onder andere bekendgemaakt dat de Champions League in FIFA 19 zal worden toegevoegd en dat Battlefield 5 een gloednieuwe Battle-Royale modus gaat krijgen.

  XGN.nl is aanwezig op de E3 in Los Angeles en op de site houden we je de komen de dagen op de hoogte van het nieuwste gamenieuws!

  Anthem

  Verkijgbaar vanaf 22 february 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.