Anthem Demo release bekendgemaakt door EA en BioWare

  De releasedatum voor de Anthem demo is bekendgemaakt door de ontwikkelaars van de online actie role-playing game. EA en BioWare geven aan dat de demo voor iedereen vanaf 1 februari beschikbaar is. De mensen die de game pre-orderen hebben eerder toegang.

  De Anthem demo wordt de eerste keer dat het grote publiek de nieuwe game kan gaan uitproberen. Eerder was de demo alleen beschikbaar voor mensen die een pre-order van Anthem hadden staan, maar vanaf 1 februari kan iedereen de nieuwe game tijdelijk spelen. Dit zal een paar weken zijn voor de release van de game op 22 februari 2019 uitkomt voor PlayStation 4, Xbox One en PC. De Anthem open demo release zal op deze drie platformen zijn en duurt van 1 tot 3 februari.

  Anthem demo release voor iedereen beschikbaar

  Dat is niet de eerste mogelijkheid om de Anthem demo te spelen, want in de week voor de open demo is er een VIP Demo beschikbaar. De VIP Demo is beschikbaar van 25 tot en met 27 januari 2019. Er zijn een aantal mogelijkheden om toegang te krijgen tot deze exclusieve demo. Om deel te nemen aan de VIP Demo moet je Anthem pre-orderen, een EA Access abonnement hebben of een Origin Access abonnement hebben. De abonnementen moeten gelden op het moment van de VIP Demo. Wanneer je deelneemt aan deze demo, krijg je een exclusief VIP Demo item.

  Win toegang tot de VIP Demo

  Er is nog een laatste mogelijkheid om toegang te krijgen tot de exclusieve demo van Anthem. Wanneer je je opgeeft voor de nieuwsbrief van Anthem maak je kans op een VIP Demo code. Je krijgt dan in ieder geval al het laatste Anthem nieuws, updates en een kijkje achter de schermen. Mogelijk dus ook toegang tot de VIP Demo van 25 tot 27 januari.

  Anthem is beschikbaar op 22 februari 2019 voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. De Anthem Early Access begint op 15 februari 2019 voor leden van de Origin Access en EA Access leden. De nieuwste Anthem trailer werd getoond tijdens de Game Awards 2018. De trailer staat in ons artikel over de tien beste Game Awards trailers.

  Anthem

  Verkijgbaar vanaf 22 february 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.