Anthem demo release aangekondigd op PAX West 2018

  Bioware heeft de datum van de Anthem demo release bekendgemaakt op PAX West 2018. De demo, die vanaf 1 februari beschikbaar is, is helaas niet door iedereen te spelen. Dit kan alleen wanneer je het spel voor een platform naar keuze pre-ordert.

  De Anthem demo die op 1 februari te spelen is wordt door Bioware gezien als een VIP demo. Het is dus helaas geen open demo die door iedereen te spelen is, maar je hoeft het spel niet per se te pre-orderen om de demo te kunnen spelen. Ook mensen die een Basis of Premier abonnement hebben op EA Access of Origin Acces, kunnen de demo op 1 februari gaan spelen.

  Anthem demo release niet voor iedereen beschikbaar

  De Anthem demo release is niet bedoeld om de technische aspecten van het spel te testen, maar het is een kans voor de fans om het spel in een zo goed mogelijke toestand uit te proberen. Daarnaast heeft Bioware op PAX West 2018 aangegeven dat er nog een heel aantal verschillende versies van het spel zullen zijn totdat de demo beschikbaar is op 1 februari.

  Het is bekend dat de demo dus beschikbaar gaat zijn voor pre-orders en de EA Access en Origin Acces abonnementen. Het is niet bekend hoe er toegang gaat worden verleend aan deze mensen. Daar komt Bioware laten nog op terug.

  Anthem Our World, My Story trailer

  Ook heeft Bioware de Our World, My Story trailer uitgebracht. In deze trailer worden de verhaalelementen van het spel uitgelicht. Daarnaast wordt duidelijk dat de keuzes die er door de spelers gemaakt worden invloed hebben op de wereld waarin je speelt. Bekijk de trailer hierboven! Eerder al werden er Anthem solo en co-op details bekend gemaakt.

  Anthem is een actie RPG spel waarin een nieuwe en mysterieuze wereld kan worden ontdekt. Het spel is ontworpen om gemakkelijk met vrienden samen te kunnen spelen. De spelers zijn ook vrij in hun karakter keuze, omdat er niet aan bepaalde voorwaarden hoeft te worden voldaan. Iedereen kan hetzelfde karakter kiezen en nog steeds kan de overwinning worden behaald. Wij hebben de nieuwe Anthem game al gezien op gamescom en wij vonden hem heel vet!

  Anthem komt op 22 februari 2019 uit op de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Anthem

  Verkijgbaar vanaf 22 february 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.