Anthem Crashes op PlayStation 4 bevestigd door EA

  De release van Anthem ging gepaard met een dosis aan kritiek. De game kampt met een aantal problemen, waardoor de game eerder irritant is dan een genot om te spelen. De PlayStation 4 versie van Anthem zorgt er soms zelfs voor dat de console compleet kan crashen. Dit is bevestigd door EA.

  EA, één van de bedrijven achter Anthem liet in een Tweet weten dat zij op de hoogte is van deze crashes en dat zij dit aan het onderzoeken is. EA bevestigt daarmee dat Anthem ervoor zorgt dat sommige PlayStation 4-consoles compleet uitvallen.

  Steeds meer spelers kregen dit probleem tijdens het spelen van Anthem, wat ervoor zorgde dat Sony deze spelers een terugbetaling gaf voor de game. Door de crash sloot niet alleen de game af, maar crasht de gehele console. Hierdoor werden spelers bang dat hun PlayStation 4 schade zou kunnen oplopen, waardoor de console niet meer goed zou functioneren.

  Anthem crash bevestigt door EA

  Het is niet zo dat alle spelers die dit probleem ondervonden een terugbetaling kregen. Soms kregen de spelers binnen vijf minuten antwoord van Sony om hun geld terug te geven en soms kregen zij dit ook niet.

  Op het moment hebben meer dan 500 spelers aangegeven dat de game problemen veroorzaakt op hun PlayStation 4. EA vraagt hulp aan spelers door de crash-data van hun PlayStation 4 door te sturen, zodat zij het probleem kunnen onderzoeken en oplossen.

  Anthem kampt naast dit probleem met een aantal andere ergernissen. Zo zijn de laadschermen extreem lang en hapert de game vaak als je midden in de actie zit. Bioware is bezig met het updaten van de game en heeft zelfs voor de komende drie maanden plannen bekendgemaakt voor de game.

  Anthem

  Verkijgbaar vanaf 22 february 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.