Anno 1800 open beta aangekondigd voor later dit jaar

  De open beta van de game Anno 1800 is aangekondigd en zal beginnen op 12 april 2019 en zal eindigen op 14 april. De citybuilder game heeft zijn oude vertrouwde features, maar ook een aantal toevoegingen waar fans al lang op zitten te wachten.

  Anno 1800 open bèta start 12 april

  Het nieuwste deel in de citybuilder franchise van ontwikkelaar Blue Byte en uitgever Ubisoft zal zijn open beta gaan aftrappen op 12 april. Fans van deze franchise kunnen weer helemaal opgaan in het bouwen van uitgebreide steden, met andere spelers samen bouwen in de multiplayer-modus en helemaal opgaan in de sandbox-mode van de game.

  Nieuwe features zullen ook aanwezig zijn in deze nieuwste installatie van de reeks, zoals de mogelijkheid om te vechten tegen individuele AI-vijanden, goederen die je kan ruilen en maps die willekeurig gegenereerd kunnen worden.

  Anno 1800 open beta in de 19e eeuw

  Een periode als de 19e eeuw is een mooi toonbeeld voor een citybuilder game als deze. Er wordt veel in deze periode ontdekt en er worden veel technische innovaties gedaan. Hoe dit in de game voor gaat komen en of dit er überhaupt in voor komt is nog niet duidelijk.

  Het principe van Anno 1800 blijft hetzelfde: je begint met een aantal boeren dat op het land werkt en steeds werk je harder om jouw imperium groter te maken. Dit doe je in Anno 1800 op de oude vertrouwde manier, maar ook met nieuwe features die in de game zijn toegevoegd.

  Niet alleen het bouwen en maken van je stad is belangrijk, maar ook het managen ervan. Het kan dus zo maar zijn dat je de taak op je krijgt om een dierentuin of een museum te managen. Er komt veel bij deze game kijken; Anno 1800 zal hoogstwaarschijnlijk weer een verhaal zijn waar je urenlang in verdwaald kan raken.

  Anno 1800

  Verkijgbaar vanaf 16 april 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.