Animal Crossing Switch release bekend, heet New Horizons

  Tijdens de Nintendo E3-livestream gebeurde er eindelijk waar Animal Crossing fans al zo lang op hadden gehoopt. Er werd nieuw beeldmateriaal getoond van de nieuwe Animal Crossing Switch release. Anders dan de vorige keer zien we nu echte gameplay en een Animal Crossing Switch releasedatum.

  De nieuwe gameplaybeelden geven een impressie van een hoop kleine nieuwe dingen die mogelijk zijn in dit nieuwe deel binnen de serie. Het spel krijgt verder de titel Animal Crossing New Horizons mee. Deze nieuwe telg in de Animal Crossing-serie is vanaf 20 maart 2020 verkrijgbaar. Dit betekent wel dat de game dus wordt uitgesteld naar volgend jaar.

  Animal Crossing Switch release is iets later dan gepland

  We zien weer hoe huisjes worden ingericht, hoe je de beestenbuurtjes door je dorp hebt lopen en hoe je het spel met andere spelers kunt spelen. Daarnaast zien we al nieuwe dingen voorbijkomen, zoals de mogelijkheid om takken hout uit een boom te laten vallen. Die kun je vervolgens gebruiken om meubels te laten maken bij de neefjes van Tom Nook. Nieuwe opties zijn om buiten meubels te plaatsen en ook om over rivieren heen te springen door middel van een poolstok.

  Waar je vroeger allemaal patronen op de grond neerlegde om paden te maken, kan dit nu veel makkelijker. Zo kun je paden aanmaken tussen jouw huis en de huizen van je buren. Verder zien we ook andere opvallende dingen. Waar je normaal een complete bloem plukt, kun je er hier enkel voor kiezen om de bloemblaadjes te plukken. Bomen die in de weg staan lijken gewoon uitgegraven te kunnen worden. Het meest opvallende is het laatste deel van het filmpje, waar we maar liefst acht spelers in één dorp zien staan. Het lijkt er dus op dat je met heel veel vrienden dit spel kunt spelen.

  Meer manieren om je dorp te onderhouden

  Het lijkt erop dat Nintendo er flink aan werkt om deze game veel nieuwe opties te laten bieden. Op het moment wordt er nog aan de game gewerkt, dus we kunnen in de toekomst nog meer gameplay verwachten. Eerder maakten wij al een overzicht met Animal Crossing Switch features die wij graag zouden zien. Fans kijken erg uit naar deze game. Eerder gaven wij ook al redenen waarom een nieuwe Animal Crossing Switch release nodig is.

  Animal Crossing: New Horizons

  Verkijgbaar vanaf 20 march 2020

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.