Animal Crossing speedrun van minder dan een dag

  Het is een speedrunner gelukt om de originele Animal Crossing game binnen een dag uit te spelen. Het is daarmee de snelste Animal Crossing speedrun tot nu toe.

  De recordtijd staat op naam van Coldeggman, die via Twitch de hele playthrough heeft uitgezonden van de originele Animal Crossing op de GameCube. Animal Crossing is een game die eigenlijk oneindig lang doorgaat, dus Coldeggman heeft als doel gesteld dat hij alle verzamelitems compleet wilde hebben.

  Animal Crossing speedrun binnen een dag voltooid

  Na een tijd van 22 uur en 49 minuten heeft hij alle items, insecten, vissen, fossielen en gyroids gevonden die er in de game zitten. Daarnaast heeft hij zijn huis en de winkel van Tom Nook van iedere update voorzien. Ten slotte heeft hij ieder mogelijk item aan het museum gedoneerd, alle beeldjes van de dorpsbewoners verzameld en de extra brug in zijn dorp gebouwd.

  De eerste Animal Crossing game maakte nog gebruik van codes waarmee je items in je game kunt laten verschijnen. Coldeggman heeft deze codes gebruikt om de snelle tijd neer te zetten. Hoewel hij het zichzelf iets makkelijker heeft gemaakt, is het nog steeds een hele snelle speedrun.

  De laatste Animal Crossing game uit de hoofdserie was Animal Crossing New Leaf, die in 2013 uitkwam voor de 3DS. Daarna zijn er in 2015 nog twee games uitgebracht, waarbij je in eentje huizen kon decoreren en in de andere een soort Mario Party speelde.

  Animal Crossing: New Leaf

  Verkijgbaar vanaf 14 june 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.