Animal Crossing Nintendo Switch versie release in september

  De Nintendo Switch krijgt in 2019 al een aantal exclusieve games als Pokémon Sword en Shield, Fire Emblem: Three Houses en Luigi’s Mansion 3, maar er zou ook een Animal Crossing game komen. Wanneer deze uitkwam was nog niet zeker maar waarschijnlijk komt deze nu in september uit.

  Verschillende media als The Loot Gaming laten weten dat Animal Crossing voor de Switch in september 2019 uit zal komen. Alhoewel er niet veel duidelijk is over de game zal de nieuwe titel een compleet aparte titel worden in de franchise. De Nintendo Switch versie zou ook gepaard kunnen worden met de Animal Crossing: Pocket Camp mobiele app.

  Een Britse verkoper had al eerder gelekt dat de exacte releasedatum 13 september 2019 zal zijn, maar dit gerucht staat compleet apart van de lek bij The Loot Gaming. Zonder een officiële bekendmaking van Nintendo blijven dit natuurlijk geruchten, maar we kunnen in ieder geval niet wachten om te vissen, praten met bewoners, huizen upgraden en je hypotheek af te betalen in de nieuwste instelling van Animal Crossing.

  Animal Crossing voor Nintendo Switch in september

  Animal Crossing kent geen verplichtingen in de game. Je hoeft in principe niets te doen, maar dit zal wel voor consequenties zorgen zoals ontevreden buren. De game is gebaseerd op real-time tijden, je kan dus maar tussen een bepaalde tijd gaan winkelen, in de winter sneeuwt het en in de zomer zul je zonnebrand moeten smeren, voordat je verbrandt.

  Animal Crossing is al te spelen op de Nintendo Wii U, Nintendo 3DS en Nintendo Wii.

  Animal Crossing: New Horizons

  Verkijgbaar vanaf 20 march 2020

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.