Android Wear 2.0 release gevonden door ontwikkelaars

  De volgende stap voor smart watches is de nieuwe Android update. Tot nu toe wisten we dat de update eraan zet te komen, maar wanneer dat precies zou zijn was nog onduidelijk. Nu hebben we meer concrete informatie over de Android Wear 2.0 release.

  Het leven van een app-ontwikkelaar is niet al te makkelijk. Telkens als er een nieuwe firmware update uitkomt, moet er worden gekeken of de app nog wel volledig werkt op het apparaat. Nu Android Wear 2.0 steeds dichterbij komt hebben steeds meer ontwikkelaars hier last van.

  Gelukkig voor ons, krijgen wij daar wel informatie uit. Een smartwatch app ontwikkelaar kreeg namelijk een mail van Google waarin stond dat de app die hij had gemaakt, niet beschikbaar zou zijn bij de Android Wear 2.0 release. Daarbij werd een indicatie gegeven van wanneer we de update kunnen verwachten, namelijk begin februari.

  Deze datum komt redelijk overeen met andere geruchten die we eerder te horen kregen. Google is namelijk zelf bezig met een smartwatch en deze zou samen met Android Wear 2.0 lanceren. Dit zou dus betekenen dat we binnenkort meer gaan horen over de smartwatches van Google.

  Android Wear 2.0 release brengt nieuwe features

  Android Wear 2.0 staat helemaal in het teken van nieuwe features en functies. Dankzij Android Wear 2.0 zul je namelijk geen telefoon meer nodig hoeven te hebben. Alle smartwatches gaan hun eigen Play Store krijgen, waardoor je dus niet meer met je telefoon verbonden hoeft te zijn.

  Deze feature zal het gemak en het gebruik van de smartwatch alleen maar ten goede doen. Stel je voor: je kunt gewoon gaan hardlopen zonder aan je telefoon te denken. Alles wat je nodig hebt is aanwezig op je pols, van je muziek tot aan je trainingsapp.

  Hoewel we nog geen specifieke datum hebben voor de Android Wear 2.0 release, weten we dat we zeker voor valentijnsdag aan de slag kunnen met de nieuwe update. MIsschien wordt het dan toch tijd om je geliefde nog liever aan te kijken, zodat je de hele wereld aan je pols hebt.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.