Android Twitter update brengt een compleet nieuw ontwerp

  Een nieuwe Android Twitter update moet ervoor zorgen dat het sociale medium er volledig anders uit komt te zien. De app wordt volledig op de schop genomen en zal een stuk eenvoudiger in gebruik zijn.

  De veranderingen zijn waarschijnlijk direct nadat je de update hebt geïnstalleerd op te merken. Dat komt vooral door het feit dat er door de nieuwe Android Twitter update standaard een zwevend icoontje rechtsonderin je beeldscherm komt te staan. Dit icoontje kun je aantikken om direct een nieuwe tweet te posten, om zo nog sneller te werken.

  Verder moet de nieuwe Android Twitter update er ook voor zorgen dat je direct toegang hebt tot je verschillende tabbladen. De tabbladen voor je tijdlijn, de homepage van Twitter en DM berichten worden direct toegankelijk doordat er een navigatiebalk bovenin je beeldscherm komt te staan. Het wordt door de nieuwe Android Twitter update ook mogelijk om tussen de verschillende tabbladen te swipen.

  Ook een nieuwe zijbalk in de Android Twitter update

  Het sleutelwoord voor de nieuwe Android Twitter update is in dit geval 'toegankelijkheid'. Door de update wordt het ook mogelijk om eenvoudigweg vanaf de linkerzijde een menu open te vegen. Dit werkt nagenoeg hetzelfde als je gewend bent van verscheidene Google apps zoals Gmail of de Google Play Store.

  Wanneer je het menu in de zijbalk hebt geopend, wordt het mogelijk om bijvoorbeeld toegang te krijgen tot je eigen Twitter profiel. Verder is het ook mogelijk om highlights te tonen van populaire Tweets in jouw vriendenkring die je mogelijk gemist hebt. Daarnaast heb je via de zijbalk ook toegang tot lijsten met bijvoorbeeld de Trending Topics, het Twitter Connect tabblad en de instellingen van de app.

  De Android Twitter update wordt vandaag uitgerold. Afhankelijk van wat voor toestel je hebt, kan het even duren voor je de update in je Play Store ziet staan. Het sociaal medium belooft verder ook dat deze nieuwe Android Twitter update er één van vele is en dat er uitgekeken moet worden naar nieuwe updates in de toekomst.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.