Andrew Lincoln stopt na The Walking Dead Season 9

  The Walking Dead Season 9 release gaat het laatste seizoen van Andrew Lincoln zijn als hoofdpersoon Rick Grimes. Het negende seizoen zal het laatste seizoen van Lincoln zijn, maar daar blijft het niet bij. De eerste trailer is ook uitgebracht.

  De The Walking Dead season 9 release zal op 8 oktober plaatsvinden en gaat het laatste seizoen van Rick Grimes worden. Lincoln bevestigde het nieuws afgelopen weekend tijdens de San Diego Comic-Con The Walking Dead presentatie (via Digital Spy). Hij liet het volgende weten:

  "Ik wil niet dat dit een Oscarspeech of doodsbrief wordt. Ik voel niets anders dan dankbaarheid voor de hele ervaring en houd van deze mensen. Het heeft mijn leven veranderd op een aantal verschillende manieren."

  Vervolgens werd tijdens de presentatie verteld dat Rick voor zijn afscheid nog wel een fantastisch verhaal te beleven heeft. Volgens Lincoln zelf zijn er in ieder geval twee afleveringen die hij sinds de allereerste aflevering als zijn favorieten beschouwt. Ook Angela Kang, de nieuwe showrunner, gelooft in een goed verhaal voor Rick in zijn laatste seizoen.

  Het verhaal gaat namelijk over de nasleep van de grote oorlog met Negan en de Saviors. Nu de oorlog voorbij is en er keuzes gemaakt zijn die niet iedereen aanstaan, is het moeilijk om iedereen te vriend te houden. Het is aan Rick om daar een balans te zoeken, zoals in de trailer te zien is.

  Andrew Lincoln in The Walking Dead Season 9 trailer

  Tijdens de presentatie werd namelijk niet alleen bekendgemaakt dat Rick Grimes de serie verlaat, want de eerste trailer werd ook getoond. Deze kun je hierboven vinden. Het belooft weer genoeg actie, drama en zombies.

  De eerste trailer toonde alleen nog geen beelden van Shane die dit jaar terug zal keren. Hoe of wanneer is nog niet bekendgemaakt. Daarvoor moet je wachten tot de serie terugkeert op 8 oktober.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.