Amsterdam Open Air Refund - Zo krijg jij je digitale munten terug

  Het zonnetje was dit weekend heerlijk aanwezig op Amsterdam Open Air en zo ook de techno vlinders, stampertjes en meiden die van dj's houden. Voor velen was het vooraf opwaarderen van het polsbandje een fluitje van een cent, maar uiteraard wil je nu de digitale munten van Amsterdam Open Air refunden. Wij vertellen je hoe dat kan!

  Met het heerlijke warme weer moest er uiteraard genoeg gedronken worden en van drank krijg je nu eenmaal nog meer dorst. Vandaar dat er genoeg mensen aan het water zaten tussendoor om uitdroging te voorkomen. Wij kunnen ons voorstellen dat met het overvloed aan water dat geconsumeerd werd er een flink aantal munten over zijn gebleven. Wij leggen jou uit hoe jij de Amsterdam Open Air refund toepast en het overgebleven bedrag weer op je rekening ontvangt.

  Amsterdam Open Air refund

  Momenteel is Amsterdam Open Air nog bezig met het analyseren van de data op alle polsbandjes in verband met de hoeveelheid munten die nog op de polsbandjes staat. Binnen één week kan op de Amsterdam Open Air refund site een formulier gevonden worden, waarmee de overgebleven munten teruggestort worden op jouw rekening.

  • BEWAAR je polsbandje en gooi dat nog niet weg! Op de achterkant van de chip staan namelijk twee codes die gebruikt moet worden voor het formulier.
  • Uiteraard is het ook handig om jouw bankrekening(IBAN) alvast bij de hand te houden, want die moet ingevuld worden om geld te ontvangen.
  • Vul de Security Code die boven op de achterkant van de chip staat in. Deze code bestaat uit maximaal vijf cijfers en wanneer er minder dan 5 nummers staan vul je daarvoor nullen in om de code tot vijf cijfers aan te vullen.
  • Vul de code die onderaan op de chip staat in bij de UID veld. Deze code bestaat uit een combinatie van 14 letters en nummers.
  • Vul jouw volledige IBAN gegevens in en Amsterdam Open Air betaald alles boven de halve munten uit. Het bedrijf vraagt een vergoeding van 0,5 munt per transactie. Vandaar dat er meer dan 0,5 munten aanwezig moeten zijn!

  Wanneer het Amsterdam Open Air refund formulier online komt, updaten wij het artikel en helpen wij jullie graag verder. Neem ook eens een kijkje bij de beste festival apps, die kunnen namelijk niet ontbreken tijdens het zonnige festival seizoen. Hebben jullie ook genoten van Amsterdam Open Air dit weekend?

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.